Nemţenii îşi petrec vacanţa la Ştrandul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii aflaţi în concediu, dar şi turişti din întreaga ţară sunt atraşi de ofertele complexului de peste Vale. Pentru o zi petrecută în ştrandul de pe malul Bistriţei unii ajung să plătească mai bine de 100 de lei, însă spun că efortul merită, mai ales pentru că bronzul de munte este mai rezistent.

Tinerii care vor să se bucure de ultimele zile de vacanţă, pietrenii care nu şi-au permis să plece în concediu în acest an sau turiştii care
şi-au ales ca destinaţie de petrecere a timpului liber oraşul de la poalele Pietricicăi profită de temperaturile ridicate pentru a se bronza la  Ştrandul Tineretului.

Cât costă o zi de distracţie

„Este al doilea an când venim aici. Stăm numai patru zile, dar este frumos. Suntem din Suceava şi nu ne-am permis să mergem prea departe de casă. Preţurile sunt acceptabile, nici nu facem risipă, iar ştrandul ne place cum arată“, a spus Adriana Luţa.
Ştrandul are două bazine de înot, unul de dimensiuni olimpice, cu o adâncime progresivă de la 1,8 la 4,6 metri şi unul de mici dimensiuni, cu o întindere de aproape 40 de metri pătraţi. Pentru a intra în complexul de peste Vale, adulţii plătesc 3 lei, iar copiii mai mici de 14 ani un leu.

Biletul de acces la bazine este 10 lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii, iar o oră de parcare în timpul zilei costă 3 lei, preţul perceput după lăsarea întunericului fiind de 1,5 lei. Cei care doresc să se bronzeze la plaja privată din incinta ştrandului, unde există două bazine de dimensiuni mai mici, duşuri şi un bar, plătesc 15 lei. „Îmi place mai mult aici pentru că e mai intim şi putem să comandăm şi câte o băutură răcoritoare de la bar. Nu mi se pare scump biletul şi vin de câte ori pot şi este cald afară“, a spus eleva Francesca Iftime.

Dacă vreţi să vă preparaţi singuri o friptură la grătar, o puteţi face în spaţiile special amenajate şi veţi plăti trei lei pentru a închiria grătarul timp de o oră. Cei care vor să facă şi mişcare pot opta fie pentru un meci de fotbal cu prietenii, închirierea terenului variind între 50 şi 75 de lei ora, în funcţie de suprafaţa de joc (bitum sau teren sintetic), fie pentru câteva ore petrecute pe terenul de tenis. Ora de mişcare cu racheta de tenis costă 25 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite