Neamţ: Trupul tânărului care a sărit în apele râului Moldova după sora sa, găsit

0
0
inecatneamt

Trupul tânărului de 18 ani din judeţul Neamţ care a sărit în apele râului Moldova pentru a-şi salva sora, în vârstă de 17 ani, a fost găsit, duminică, de echipele de căutare.

Potrivit ISU Neamţ, misiunile de căutare a băiatului înecat în râul Moldova au încetat sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, iar duminică dimineaţă la ora 5.00 au fost reluate.

La misiune au participat şi scafandri de la ISU Neamţ, ISU Bacău, ISU Botoşani şi ISU Vrancea.

Ulterior, trupul tânărului a fost găsit, în zona în care s-a înecat.

Sâmbătă după-amiază, pompierii au fost solicitaţi, printr-un apel la 112, să intervină pentru căutarea a două persoane în râul Moldova, în comuna Horia. Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială complexă pentru intervenţie, o barcă şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA).

O tânără a fost scoasă din apă de cetăţeni până la sosirea forţelor de intervenţie, iar echipajele SMURD au făcut manevre de resuscitare. Tânăra a răspuns manevrelor şi a fost preluată de echipajul SMURD TIM şi transportată la CPU Roman, a arătat ISU Neamţ.

Cealaltă persoană era căutată, cu o barcă.

Potrivit Poliţiei Neamţ, este vorba despre doi fraţi de 17, respectiv 18 ani, din Horia, care ar fi mers la scăldat. 

"La un moment data minora de 17 ani ar fi alunecat în apă, iar fratele ei ar fi sărit după aceasta. Din fericire minora de a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind transportată la spital", a transmis IPJ Neamţ.

Mai multe - Piatra Neamţ

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite