Neamţ: Scapă de caniculă în Ştrandul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care administrează complexul de agrement a deschis sezonul estival cu tarife la jumătate faţă de cele percepute anul trecut.

Cei care doresc să capete rapid un bronz natural se pot delecta în zilele însorite de vară la ştrandul din Piatra Neamţ.
Modernizat la standarde europene, acesta atrage atât pietrenii, cât şi turiştii ajunşi în oraş. Astfel, două piscine, şezlonguri, umbrele, terase şi diverse magazine stau la dispoziţia celor care îşi vor petrece vara la ştrand.

Intrarea costă 3 lei

 „Abia aştept să merg. Mi-am făcut deja planuri pentru acest sfârşit de săptămână pentru că am auzit că va fi foarte cald şi vreau să mă răcoresc la ştrand“, a spus Radu Mircescu, un tânăr de 28 ani. Firma care administrează Ştrandul Municipal a adaptat şi preţurile la toate serviciile în noul sezon, tarifele de anul acesta fiind la jumătate faţă de cele practicate până acum. Astfel, biletul de intrare pentru adulţi costă 3 lei, iar copiii au de plătit doat 1 leu.

Şoferii îşi pot parca gratis maşina timp de 60 de minute, iar apoi vor avea de achitat câte 3 lei pentru fiecare oră de staţionare. Intrarea la piscină a fost stabilită la 7 lei, iar şezlongul este gratuit. Cei care vor umbrele vor plăti încă 3 lei.
„Am scăzut tarifele pentru că vrem să ne adresăm unui număr cât mai mare de oameni. Suma pentru bilete nu vrem să fie o povară. Oamenii ar trebui să vină în fiecare zi la plajă la ştrand“, a spus Andrei Baciu, director Perla Invest, societate care administrează locaţia.

Zona VIP, pe marginea Bistriţei

Cei care vor un plus de calitate la servicii, beneficiază de anul trecut de o zonă amenajată tot în incinta ştrandului, pe malul râului Bistriţa, numită zona VIP. Locaţia se întinde pe o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi, are două piscine, şezlonguri, nisip şi tot confortul necesar. În noul sector a fost amenajat un bar, au fost amplasate corturi şi canapele, iar pentru un ambient plăcut au fost aduse plante exotice.

De asemenea, clienţii VIP beneficiază de vestiare şi toalete. Pentru aceste servicii, intrarea este 12 lei. „E super la zona VIP! Am fost şi anul trecut şi voi merge şi anul acesta pentru că nu mi se pare scump“, a spus Mihaela Ghergişan, patroană de societate. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite