Neamţ: Incendiu puternic într-un bloc din Bicaz. Locatarii s-au evacuat, dar un bărbat a fost găsit mort în apartamentul unde s-a produs incendiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit, luni seara, într-un bloc din Bicaz, judeţul Neamţ, iar locatarii s-au evacuat. Pompierii au găsit un bărbat decedat în apartamentul unde s-a produs incendiul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul trei dintr-un bloc de locuinţe situat pe strada Păltiniş în oraşul Bicaz. Astfel, pe casa scării era fum, iar la uşa imobilului unde era incendiul nu răspundea nimeni. 

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare şi un echipaj de la SAJ cu o ambulanţă. 

"Până la sosirea forţelor de intervenţie locatarii din bloc s-au autoevacuat. Incendiul se manifesta în interiorul unei camere cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului a fost găsită o persoană, un bărbat de 34 de ani, decedat. După localizarea şi lichidarea incendiului forţele de intervenţie au evacuat fumul de pe casa scării. Au ars obiecte de îmbrăcăminte şi obiecte de mobilier dintr-o încăpere”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 

Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite