Neamţ: Actorii de la T.T. pornesc în turnee locale ca să-şi prezinte spectacolele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza lucrărilor de renovare a clădirii teatrului, trupa de la Teatrul Tineretului va juca în această lună în oraşele Târgu Neamţ şi Roznov. În Piatra Neamţ, reprezentaţiile au loc în cantina Taberelor Şcolare „Cozla".

Prima reprezentanţie a lunii mai va avea loc marţi, la Casa de Cultură din  Târgu Neamţ. Piesa „Călătorie fantastică - Aventurile celor doi clovni în lumea poveştilor" va fi dedicată copiilor care sunt invitaţi la cele două spectacole programate la ora 10.00 şi 12.00. Publicul va avea ocazia să urmăreasă episodul „Ionuţ şi  Mǎriuca", un spectacol de Gina Gulai.

La finele săptămânii viitoare actorii vor participa la Festivalul de Dramaturgie românească de la Timişoara unde vor evolua în spectacolul cu piesa "România 21" de Peca Ştefan.

Piatra Neamţ: Teatrul, transformat în şantier

Trupa de teatru va reveni în judeţ pentru avanpremiera spectacolului „Ţara lui Claunadus Dabadaus" de Loredana Grigoriu care va avea loc pe 18 mai, la Roznov, în sala Clubului Sportiv din oraş. Premiera este programată pentru a doua zi în spaţiul amenajat la Taberele Şcolare „Cozla" din Piatra Neamţ.

Piatra Neamţ: Piese de teatru în cantina de la Tabere

Pentru spectacolele jucate în Piatra Neamţ biletele pot fi procurate de noul sediu al agenţiei situat la Casa de Cultură a Sindicatelor la preţul de 12 lei, respectiv 6 lei, la preţ redus. Pentru piesele jucate în alte localităţi, biletele se pot cumpăra cu două ore înainte de începerea reprezentanţiei din locaţia unde este programat spectacolul.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri