Mașini tunate și plouate la „Tuning Fest” Piatra Neamț VIDEO și FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tuning Fest, ediția I, la Piatra Neamț
Tuning Fest, ediția I, la Piatra Neamț

Peste 50 de participanți din țară au luat parte în weekend, la prima ediție a evenimentului „Tuning Fest" desfășurat în ștrandul Tineretului din Piatra Neamț.

Între pasionații de mașini prezenți la festival care și-a atras admirația publicului a fost și bucureșteanul Cosmin Olăreanu (31 de ani), proprietarul unei Dacia Logan transformate într-o mașină SF.

„Ideea mi-a venit încă din momentul achiziției, acum șapte ani. Fiind vorba de o marcă de mașină foarte des întâlnită pe străzile din România, am zis să o fac mai diferită", spune tânărul care, cu o telecomandă controlează de la distanță funcțiile mașinii. Porbagajul super-Loganului ascunde boxele unui sistem audio cu zeci de decibeli, mașina se ridică și se lasă în jos până se lipește aproape complet de asfalt, iar de sub aripă atârnă o mână de om însângerată, figură de stil pentru show-ul de tuning.

Acum e singurul Logan din lume cu suspensie pe aer, caroseria este unicat. Consider că Loganul nu este o mașină în care să investești foarte mult în motorizare și să ai și rezultate, de aceea partea mecanică am lăsat-o cum era", mai spune Cosmin.

Cele trei mașini de drift cu motoare puternice, campionatul național de audio car și demonstrațiile de decorat mașini cu aerograful au ținut publicul în zona ștrandului, chiar dacă toată ziua de duminică a plouat sâcâitor. Pietreanul Cătălin Trifan și cei doi colegi care pilotează mașini transformate în adevărați bolizi pe patru roți, a venit la Tuning Fest cu un BMW.

Tuning Fest, ediția I, la Piatra Neamț

Click pe poze pentru fotogalerie

„Mașina este un <Ursuleț> modificiat cu motor în V8 turbo de 450 de cai putere. Cum nu sunt înmatriculate, doar în poligon putem testa astfel de mașini", spune pietreanul.

Primul eveniment de acest gen din județele Moldovei a adunat în ștrand pasionați ai motoarelor din Cluj, București, Brașov, București, și din orașul gazdă.

„Ca și alte evenimente, Tuning Fest contribuie la calendarul anual care face ca Piatra Neamț să fie un oraș viu", a spus Bogdan Pușcașu city managerul municipiului, el însuși pasionat de motoare puternice și în special de mașini de teren pentru competiții de off-road.

Citește și: Drifturi în parcarea unui mall din Piatra Neamț în deschiderea Tuning Fest VIDEO

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite