Liga 2:Ceahlăul-Juventus Bucureşti 3-0(Final)/Nemțenii redevin liderii seriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Cebotaru, căpitanul Ceahlăului
Eugen Cebotaru, căpitanul Ceahlăului

Jucătorii lui Marin Barbu și-au adjudecat astăzi toate cele trei puncte, și rămân favoriți în cursa pentru promovare. Cel puțin până duminică, atunci când este programată partida FC Snagov-Săgeata Năvodari, Ceahlăul a urcat pe primul loc al ligii secunde, seria I.

Reazultat final: Ceahlăul - Juventus București 3-0 (au marcat: Gafița min.7, Bădescu min.19 și Cebotaru min.62)

min 90 Arbitrul arată 3 minute de prelungire

min 67 Rămas cu poarta goală după o pătrundere în careu, Bălțoi trimite în bară și ratează ocazia de a înscrie pe lista marcatorilor.

Galeria gazdelor cântă La Mulți Ani! pentru internaționalul moldovean schimbat imediat după ce a înscris golul al treilea al nemțenilor.

min.62 GOOOOOL Ceahlăul ! Scor de forfait după o oră de joc. Eugen Cebotaru înscrie golul al treilea pentru nemțeni, după ce reia cu capul o centrare de pe partea dreaptă.

min 19: GOOOOOOL Ceahlăul! Mijlocașul Bădescu pătrunde în careu și îl lobează pe goalkeeperul Iordache. Pietrenii conduc deja cu două goluri după prima jumătate a reprizei.

min 7: GOOOOOL Ceahlăul ! Atacantul Gafița înscrie de la marginea careului la prima acțiune periculoasă a gadelor

Ora 11.00 - Doar 200 de spectatori asistă la meciul de pe stadionul Ceahlăul.

FC Ceahlăul: Villadsen - Barna, Forminte, Șumudean, Dumitraș - Vădrariu, Achim, Bădescu, Cebotaru - Constantinescu, Gafița

Antrenor: Marin Barbu

Juventus București: Iordache - Bratu, Feleagă, Tancu, Dinu - Zaharia, Rotariu, Dima, Călințaru - Nica, Crețu,

Antrenor: Radu Vasile

Arbitru: Romulus Constantin Pop (Târgu Mureș)

Asistenți: Lorant Szanto și George Fridl (Târgu Mureș)

Observatori: Iosif Olah (Sg. Gheorghe) și Aurel Daicu (Suceava)

Formaţia din Piatra Neamţ se va putea baza în partida de astăzi pe căpitanul Eugen Cebotaru. Jucătorul a lipsit în ultimele două săptămâni de la echipă, fiind convocat pentru meciurile de calificare ale selecţionatei Republicii Moldova cu San Marino şi Olanda. Revenirea în formaţia nemţeană coincide cu un eveniment special, respectiv ziua sa de naştere, mijlocaşul împlinind astăzi  vârsta de 26 de ani.

Pentru meciul cu Juventus Bucureşti, antrenorul Marin Barbu nu poate conta pe Onciu (suspendat după eleiminarea din meciul cu Otopeni), şi nici pe Nohai, Bălţoi şi Ghiţă, nerefăcuţi după accidentări.

"Juventus vine cu o echipă care are în componenţă mai mulţi jucători sub 21 de ani, dar şi cu câţiva jucători experimentaţi. Toată lumea se ambiţionează împotriva noastră şi trebuie să tratăm adversarul cu foarte mare seriozitate", a spus tehnicianul nemţenilor înaintea jocului de astăzi.

Înainte de etapa a VIII-a, nemţenii ocupă locul secund în serie, la un punct distanţă de liderul Săgeata Năvodari şi la egalitate cu echipa Concordia Chiajna. Juventus Bucureşti se situează pe locul 13 în clasament, cu o singură victorie, două remize şi patru înfrângeri.

Vom reveni cu detalii despre desfăşurarea partidei care va începe la ora 11.00

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite