Jocuri sexuale cu eleve. Ce trucuri folosea un pervers pentru a racola minore chiar de la poarta şcolii unde învăţau

0
0
Daniel Olindrariu îşi va executa pedeapsa la Penitenciarul Bacău. FOTO: desteptareabc.ro
Daniel Olindrariu îşi va executa pedeapsa la Penitenciarul Bacău. FOTO: desteptareabc.ro

Un bărbat de 44 de ani, din Roznov, judeţul Neamţ, acuzat că racola minore pe care le agresa sexual, a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bacău la 6 ani de închisoare cu executare.

Daniel Haret Olindraru, de 44 de ani, a fost găsit vinovat de şapte acte materiale de agresiune sexuală  asupra a şase eleve, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani. 

Pentru faptele sale, în anul 2018 a fost arestat preventiv, ulterior fiind eliberat. Curtea de Apel Bacău a pronunţat sentinţa pe 27 mai 2020, dată la care a fost ridicat de poliţiştii nemţeni, care l-au condus la Penitenciarul Bacău. 

„La data de 27 mai a.c., în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 44 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă de 6 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. În fapt, în perioada  2017 - 2018, cel în cauză a săvârşit şapte acte materiale de agresiune sexuală asupra a şase persoane minore, în timp ce se afla pe raza oraşului Roznov“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ. 

Acuzatul a contestat decizia Judecătoriei Piatra Neamţ, sperând că va obţine o micşorare a ei, dar Curtea de Apel Bacău a respins-o ca nefondată. Ceea ce deosebeşte această speţă de altele similare este că victimele erau racolate chiar din faţa unei unităţi de învăţământ din oraşul Roznov. 

Cercetările efectuate au stabilit că suspectul nu are nicio ocupaţie, iar din vara anului 2017 şi-a făcut un obicei în a căuta fete minore pentru a le agresa sexual. Toată activitatatea infracţională a durat până în mai 2018, când una dintre victime a povestit ce i s-a întîmplat, familia s-a adresat organelor de urmărire penală şi a fost demarată ancheta.

Minte de pervers - „jocurile“ copilăriei

Cercetările au arătat că perversul s-a „integrat“ în rândul elevilor nu mai mari de 14 ani, cărora le câştiga încrederea dându-le bani, dulciuri sau produse alimentare. Apoi, pe unele dintre fete le ademenea într-un imobil părăsit din Roznov. Acolo, îndemna victimele să joace cu el diverse jocuri, chipurile ale „copilăriei“, care implicau găsirea celor care se ascundeau şi imobilizarea acestora. În cadrul jocurilor, făcea în aşa fel încât să pipăie fetele de şcoală primară sau gimnazială, apoi le atingea în zonele intime. 

Toate acestea se întâmplau profitând de starea de vulnerabilitate a victimelor şi de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa din cauza vârstei fragede, pentru a se satisface. Tot acest comportament deviant a fost relatat părinţilor de una dintre victime, iar în urma cercetărilor bărbatul a fost reţinut şi mai apoi arestat preventiv. 

„Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului, de luare în subsidiar faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, sau a arestului la domiciliu şi admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Olindraru Daniel Haret, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. şi ped. de art. 219 alin. 1 si alin 2 lit. c C.p, cu aplic. art. 35 alin. 1 C.p. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Olindraru Daniel Haret pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.05.2018 până la data de 14.06.2018, inclusiv“, conform instanţei de la Judecătoria Piatra Neamţ. 

Ulterior, inculpatul a beneficiat de clemenţă şi a scăpat de cătuşe. Până la aceste fapte reprobabile, bărbatul nu mai avusese de-a face cu legea penală.

Mai multe - Piatra Neamţ

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite