Hoţi cu ghinion: au fost opriţi de poliţie când veneau de la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost opriţi de poliţie  FOTO: Adevărul
Hoţii au fost opriţi de poliţie  FOTO: Adevărul

Trei tineri din Neamţ au fost opriţi de oamenii legii după ce au spart un magazin din comuna Petricani, judeţul Neamţ.

În noaptea zilei de 16 februarie 2013, un echipaj al poliţiei rutiere din Târgu Neamţ au oprit o maşina care circula pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu Neamţ. În maşină au fost găsiţi trei tineri din judeţul Neamţ: H. Daniel, de 33 de ani, din Târgu Neamţ, M. Ilie, de 30 de ani, din Târgu Neamţ şi S. Constantin, de 26 de ani, din comuna Timişeşti, judeţul Neamţ.

În urma unui control poliţiştii au găsit mai multe bunuri, ascunse în trei saci de rafie. Cei trei nemţeni nu aveau bonuri pentru ele şi nici nu au spus de unde le au. Conduşi la sediul poliţiei, poliţiştii au descoperit că în urma cu 40 de minute bărbaţii au spart un magazin din comuna Petricani, judeţul Neamţ. De acolo au furat bunurile găsite în saci şi le-au cărat până la drumul judeţean 155 I, unde i-a aşteptat H. Daniel cu maşina. Marfa furată a fost recuperată în totalitate. 

M. Ilie şi S. Constantin au fost reţinuţi 24 de ore pentru furt calificat. Ei vor fi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite