Fostul viceprimar de Piatra Neamț a fost demis de la șefia Fondului pentru Mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemțeanul Gheorghe Popescu, fost director ANL și președinte al Administrației Fondului de Mediu a fost eliberat din funcție de primul ministru. În același timp, Liviu Harbuz, candidatul perdant al USL la funcția de deputat de Neamț, a fost numit consilier de stat.

Gheorghe Popescu a fost eliberat din funcția de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu, prin decizia luată miercuri, 23 mai. În locul său, primul-ministru Victor Ponta l-a mandatat pe Gheorghe Papuc la conducerea instituției, până la numirea noului preşedinte.

Gheorghe Popescu a fost viceprimarul municipiului Piatra Neamț în perioada 2004-2005, după care a deținut funcția de director al Agenției Naționale pentru Locuințe. Din februarie 2010 a fost numit la șefia Administrației Fondului pentru Mediu.

Liviu Harbuz, candidatul USL la alegerile parțiale din 2011 pentru un mandat de deputat la Colegiul 6 Neamț, a primit o funcție de consilier de stat în cadrul Aparatului propriu de lucru al primului-ministru.

Deciziile primului-ministru vor intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite