Expoziţie cu vânzare de mărţişoare lucrate manual la şcoala „Nicu Albu” din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi profesorii unităţii de învăţământ îi invită pe nemţeni să viziteze expoziţia deschisă duminică, pentru trei ore, în sala de sport a şcolii din cartierul Precista. Evenimentul realizat sub titulatura „Târgul Mărţişorului" a ajuns la a şaptea ediţie.

Expoziţia care va fi deschisă duminică, 26 februarie, de la ora 11.00, este realizată sub motto-ul „Ce pot face două mâini dibace".

În ultimii şapte ani, sub titlatura „Târgul Mărţişorului" manifestarea de la şcoala cu clasele I-VIII „Nicu Albu" (fostă nr. 10) din Piatra Neamţ, se desfăşoară în preajma zilei de 1 martie.

Şi în acest an, preşcolarii şi elevii unităţii de învăţământ au pregătit mărţişoare şi felicitări, vestitoare ale primăverii.

În pregătirea târgului de mărţişoare, ediţia a VII-a, fiecare clasă de elevi şi grupă de preşcolari a fost invitată să realizeze câte un afiş pentru competiţia ce însoţeşte evenimentul intitulat „Ce pot face două mâini dibace".

Asociaţia Părinţilor va premia afişele câştigătoare cu plachete, iar şcoala va decerna diplome pentru standurile realizate.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite