Explozie urmată de incendiu, într-un apartament din Piatra Neamț

0
Publicat:

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică la prânz, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe Bulevardul Decebal din Piatra Neamţ. Patru persoane s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO Arhivă
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO Arhivă

Conform sursei citate, nu au existat victime în urma evenimentului, nefiind nevoie de acordarea de îngrijiri medicale persoanelor din imobil. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei şi într-o cameră a apartamentului situat la primul etaj.

La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială complexă pentru intervenţie, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD) (...) Pompierii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi pentru evacuarea fumului atât din apartament cât şi de pe casa scării”, precizează sursa citată.

Au ars materiale textile, mobilier, obiecte de uz casnic din cele două încăperi şi s-au deteriorat bunuri materiale din celelalte camere ale apartamentului. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite