O mașină a luat foc în mers pe autostrada A2 București-Constanța. Traficul, afectat

0
Publicat:

Un autoturism a luat foc sâmbătă, în jurul orei 11, pe autostrada A2 București - Constanța. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul rutier a fost restricționat timp de o jumătate de oră.

Incendiu auto. FOTO arhivă
Incendiu auto. FOTO arhivă

Incidentul a avut loc la kilometrul 39 al autostrăzii București - Constanța.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 (...), în zona localității Fundulea, județul Călărași, un autoturism a luat foc în mers. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este restricționată pe banda 1 a sensului de mers către capitală. Vizibilitatea este scăzută din cauza fumului”, anunța, puțin după ora 11, Poliția Română.

la fața locului au intervenit echipaje ISU. Circulația a fost afectată 20-30 de minute.

Valorile de trafic sunt ușor ridicate pe A2 București - Constanța.

Mașina a luat foc la kilometrul 39 al A2. FOTO INFOTRAFIC
Mașina a luat foc la kilometrul 39 al A2. FOTO INFOTRAFIC

De precizat că traficul rutier este intens sâmbătă pe DN1 Ploiești - Brașov și pe A4 Ovidiu - Agigea. Valori ridicate de trafic sunt și pe alte drumuri ale țării, mai ales spre munte și spre litoral.

Amintim că, luna trecută, circulaţia a fost oprită pe sensul spre Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda, după ce un camion care a lovit parapetul median şi un indicator rutier a fost cuprins de flăcări. Șoferul rănit a fost transportat la spital.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite