E.On admite eroarea la o factură de infarct, de 3.500 de lei, expediată unei femei de 74 de ani: „S-a constatat că aparatul de măsură este defect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La verificare, s-a constatat că era defect contorul electric FOTO Adevărul
La verificare, s-a constatat că era defect contorul electric FOTO Adevărul

Reprezentanţii E.On Energie au lămurit de unde provenea consumul exagerat înregistrat la locuinţa unei femei în vârstă din comuna Dămuc.

Compania E.ON Energie a reuşit să facă lumină în cazul femeii de 74 de ani din satul Dămuc, judeţul Neamţ, care a primit o factură de consum exagerată. Cazul Ioanei Dandu, pe numele căreia a fost emisă o factură de regularizare pe perioada septembrie-decembrie 2015 în valoare de aproape 3.500 de lei, a fost cercetat de reprezentanţii E.ON. şi s-a concluzionat că de vină era contorul defect.   

„În urma verificărilor din teren, a documentelor, precum şi a sistemului informatic a contorului s-a constat că aparatul de măsură este defect. În consecinţă, vom proceda la recalcularea energiei ţinând cont de istoricul de consum, procedură prevăzută de legislaţia în vigoare“, se arată într-un comunicat de presă emis de Departamentul Comunicare Corporatistă E.ON România.

Luni dimineaţă, 29 februarie, după verificarea făcută la locuinţa femeii din Dămuc, contorul a fost înlocuit.  

„Regretăm inconvenientele generate de această situaţie şi îi asigurăm pe clienţii noştri că tratăm cu maximă atenţie toate sesizările ce ne sunt transmise“, se mai arată în comunicatul distribuitorului de energie electrică care recomandă consumatorilor care au neclarităţi privind valoarea facturii, plăţi înregistrate, istoricul de consum sau alte informaţii din canalele de comunicare: să apeleze la unul din numerele 0800 800 366 sau 0800 800 900, apel gratuit din orice reţea de telefonie sau prin e-mail, la adresa serviciiclienti@eon-romania.ro.

Pe aceeaşi temă:

Bătrână „curentată“ la factura pentru electricitate cu 3.500 de lei. Oficial E.On: „Trebuie să vedem care este istoricul“

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite