Draga Olteanu Matei, preşedintele călăreţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Draga Olteanu Matei este o mare iubitoare a sportului ecvestru
Draga Olteanu Matei este o mare iubitoare a sportului ecvestru

Cunoscuta actriţă Draga Olteanu Matei a fost aleasă preşedinte de onoare al Clublui Sportiv Ecvestru din Piatra Neamţ. Artista a primit funcţia onorifică în adunarea anuală de bilanţ care a avut loc sâmbătă, 27 martie.

„Instituirea funcţiei de preşedinte de onoare al Clubului Sportiv Ecvestru (CSE) Piatra Neamţ a fost aprobată la adunarea generală de anul trecut. Până la şedinţa de sâmbătă însă, nu exista orientarea către o persoană care să poată ocupa această funcţie“, a precizat Costache Lupu, preşedintele clubului pietrean.

Actriţa pregăteşte un film despre cai

Conform acestuia, unul dintre scopurile atragerii actriţei Draga Olteanu Matei în conducerea sportului ecvestru de la Piatra Neamţ este legat şi de dificultăţile materiale ale clubului. „Sperăm să ne ajute, prin faima şi renumele ei, să scăpăm de situaţia financiară grea în care ne aflăm în acest moment“, a mai spus Costache Lupu.

Draga Olteanu Matei a primit cu bucurie noua ei funcţie în cadrul clubului. „Sunt foarte onorată pentru că de Baza Hipică de la Piatra Neamţ mă leagă nişte amintiri foarte frumoase, speciale. Sunt bucuroasă că în tradiţia oraşului Piatra Neamţ, care este un oraş de cultură, a rămas să se continue dragostea pentru cai şi pentru acest sport nobil, care i-a adus atâta renume, prin competiţiile internaţionale desfăşurate aici“, a declarat artista. Aceasta a dezvăluit, în exclusivitate  pentru „Adevărul de Seară“, că intenţionează să facă un film artistic despre cai.

„L-am cunoscut pe domnul Ion Apahideanu când filmam, la Buftea, filme de război, şi de atunci am îndrăgit caii, deşi mi-e foarte frică de ei. Sunt încântată de noua mea funcţie şi pentru că am de gând să fac un film artistic despre sportul ecvestru de la Piatra Neamţ“, a încheiat Draga Olteanu Matei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite