Două spectacole la „Tineretului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Cinci minute miraculoase în Piatra Neamţ“, în regia Anei Mărgineanu
„Cinci minute miraculoase în Piatra Neamţ“, în regia Anei Mărgineanu

Cei interesaţi să vizioneze la sfârşit de săptămână piese de calitate îşi pot achiziţiona un bilet la teatru. „Cinci minute miraculoase în Piatra Neamţ“, în regia Anei Mărgineanu, piesa care se va juca sâmbătă seara, este, potrivit criticii de specialitate, un spectacol ce prezintă o lume inspirată de realitatea imediată.

Regizorul încearcă o reinterpretare a rutinei specifice unui anumit context local. „Cred că voi merge sâmbătă, pentru că îmi plac mult serile culturale de weekend, iar la teatru e minunat“, spune Lavinia Munteanu, care nu ratează nicio piesă de teatru.


„Herr Paul“, spectacolul care se va juca diseară, este după un text de Tankred Dorst, în regia lui Radu Afrim. În distribuţie pot fi văzuţi actorii Cezar Antal, Lucreţia Mandric, Matei Rotaru sau Horia Suru, Isabela Neamţu, Nora Covali şi Andrea Gavriliu.


Ambele piese încep de la ora 19.00, iar preţul unui bilet este 13 lei. „Sunt spectacole cu succes la public, care merită să fie văzute sau revăzute“, promite Liviu Timuş, directorul de la Tineretului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite