De ziua lui, antrenorul Costel Enache a primit cadou un punct preţios în meciul cu Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de pe banca echipei Ceahlăul Piatra Neamţ îşi poate serba în linişte   aniversarea celor 39 de ani împliniţi duminică, 11 martie, după ce elevii săi au făcut un prim pas pentru recuperarea punctelor pierdute cu Sportul Studenţesc. Suporterii îi pot lăsa aici un mesaj tânărului antrenor al echipei nemţene.

Spre deosebire de meciul cu Sportul, antrenorul nemţenilor a mutat inspirat la Galaţi, unde echipa a arătat mai multă determinare.

Schimbările în formula de start faţă de runda precedentă (Ichim, Drugă şi Bădescu titulari), dar şi înlocuirile făcute pe final de partidă, au răsplătit tactica aleasă de Enache cu o remiză albă, în ciuda insistenţei gălăţenilor.   

Citeşte şi: Liga I: Ceahlăul caută la Galați punctele pierdute cu Sportul Studenţesc

Nemţenii nu au refuzat jocul, şi nu a lipsit mult să plece din fieful campioanei cu toate cele trei puncte. Gafiţa (min.10), şi Bădescu (min.21), căpitanul echipei în deplasarea de la Galaţi, au ratat ocazii importante care puteau aduce în avantaj pe Ceahlăul în prima repriză.

A împlinit un an pe banca Ceahlăului

La 39 de ani împliniţi duminică, 11 martie, Costel Enache este cel mai tânăr antrenor din istoria clubului pietrean.

Citeşte şi: Costel Enache - Tehnicianul de pe banca Ceahlăului (PORTRET)

 Vreau să ajungem între primele 8 la final, iar în maximum doi ani să mergem în Europa, ar fi un vis", spunea Enache într-un interviu acordat pentru gsp.ro înainte de startul returului de campionat.

Costel Enache a împlinit exact un an de când este la cârma echipei, antrenorul principal preluând Ceahlăul înainte de returul Ligii a II-a a sezonului 2010-2011.

Pe 11 martie 2011, echipa pietreană se impunea cu 4-0 în faţa lui FC Snagov, în primul meci cu Enache antrenor principal pe banca tehnică.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite