„Cu dragostea nu-i de glumit“, la Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesa de teatru
Piesa de teatru

Spectacolul „Cu Dragostea nu-i de glumit“ de Alfred de Musset este considerat de critici o piesă de o simplitate  dezarmantă.

Publicul nemţean este invitat sâmbătă la Teatrul Tineretului, pentru a viziona tragi-comedia în care scriitorul francez dă o lectie despre dragoste. „Aşteptăm un număr mare de spectatori pentru că au ce vedea. În piesă este vorba de dragoste, întoarsă pe toate părţile“, povesteşte Liviu Timuş, directorul Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Dabija.

Actorii Andrea Gavriliu, Isabela Neamţu, Adina Suciu,  Dragoş Ionescu, Victor Giurescu, Cezar Antal şi Tudor Tăbăcaru vor da viaţă personajelor. De asemenea, şi-au adus contribuţia şi Nora Covali, Cătălina Ieşanu, Ecaterina Hâţu şi Ionuţ Cucoară.

Cei care au avut plăcerea să vadă spectacolul în stagiunea trecută, spun că acesta prezintă dragostea, cu toate ipostazele în care apare ea: copilărească, făţarnică, paternă, nevinovată, monahală, neîmpărtăşită, nimicitoare, impulsivă şi pasională.
„Deşi simplu şi uşor, spectacolul lui Alexandru Dabija este unul care merită să fie văzut“, adaugă directorul Teatrului Tineretului. Cei care vor să vadă acest spectacol sunt aşteptaţi  sâmbătă, începând cu ora 19.00. Un bilet costă 13 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite