Conducerea clubului Ceahlăul este răbdătoare cu antrenorul Enache

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Chivorchian, managerul general al FC Ceahlăul
Gheorghe Chivorchian, managerul general al FC Ceahlăul

Oficialii nemțenilor înțeleg ieșirea tehnicianului după înfrângerea usturătoare cu 0-3 din meciul cu Viitorul Constanța, dar nu se gândesc la înlocuirea lui Costel Enache.

Gheorghe Chivorchian, managerul general al clubului din Piatra Neamț spune că a discutat cu Enache abia după ce l-a lăsat să-și verse năduful și să se calmeze.

„Enache e un antrenor tânăr, și orice tânăr reacționează la supărare. Îi înțeleg supărarea și, după ce l-am lăsat să se liniștească am vorbit și eu cu el. Trebuie să vedem unde am greșit, o să discutăm și cu el și cu jucătorii, pentru că nu e normal să te prezinți așa cum ne-am prezentat în fața suporterilor la meciul cu Viitorul Constanța", a spus Gheorghe Chivorchian, managerul general al FC Ceahlăul.

Și șeful CA al clubului consideră că nu numai antrenorul este vinovat pentru eșecul din partida cu Viitorul Constanța, iar din acest motiv nu ia în calcul o înlocuire pe banca tehnică a echipei.

„Au fost declarații la cald, la supărare. La ceea ce se întâmplă în sufletul lui, îl înţeleg.Cred că cel mai bine ar fi să lăsăm timpul să decidă, să mai rezolve din problemele apărute. N-a greşit doar Costel Enache, de echipa a ajuns în situaţia de faţă, ci mai mulţi. Soluţiile le găsim în curtea noastră, nu căutând spre alte părţi", spus Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administrație al clubului nemțean.

Citește și: Gest unic în fotbalul românesc: antrenorul Enache cere să fie demis de la Ceahlăul

Oficialii nemțeni așteaptă ca echipa să recupereze punctele pierdute în runda următoare, când Ceahlăul va întâlni, în deplasare pe CS Drobeta Turnu Severin. Meciul va avea loc luni, 3 septembrie, în cadrul etapei a șaptea a Ligii I.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite