Clubul Ceahlăul e curtat de un investitor misterios. Pinalti spune că negocierile ar putea dura câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un investitor interesat de preluarea echipei de fotbal din Piatra Neamţ a demarat astăzi, 9 aprilie, discuţiile la sediul clubului. Gheorghe Ştefan nu vrea să dezvăluie încă detalii despre mersul negocierilor.

Echipa de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ ar putea fi preluată în aceste zile de un investitor interesat să preia controlul acţiunilor la club. Miercuri după amiază, persoana interesată a ajuns la sediul FC Ceahlăul unde a discutat câteva ore cu Gheorghe Ştefan detaliile tranzacţiei.

De altfel, cei doi au şi ieşit din birouri în jurul orei 15 la tribuna oficială a stadionului. Surse din cadrul grupării fotbalistice pietrene susţin că investitorul este un român stabilit în Monaco, însă Pinalti a preferat să păstreze discreţia asupra identităţii persoanei intersate de echipă şi asupra mersului negocierilor. 

Clubul nemţean, constituit sub forma unei societăţi pe acţiuni a fost curtat şi în urmă cu şase ani, când omul de afaceri ieşean Iulian Capeti, originar din Piatra Neamţ, a vrut să cumpere gruparea pietreană. Pentru a ceda clubul, Gheorghe Ştefan avansa în 2008 suma de 5 milioane de euro.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite