Cea mai geroasă noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimţite în judeţul Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marţi, 27 februarie, a fost cea mai geroasă din acest an în judeţul Neamţ. Temperaturile resimţite de corpul uman au depăşit minus 20 de grade.

Temperaturile înregistrate în dimineaţa de marţi, 27 februarie 2018, în judeţul Neamţ au fost cele mai coborâte din această iarnă.

Conform datelor centralizate de Administraţia Naţională de Meteorologie, polul frigului în judeţ a fost pe vârful Toaca (1907 m) de pe Ceahlău, unde la ora 6.00 a fost înregistrată temperatura de -23,3 grade Celsius.  

Temperaturi foarte scăzute au fost înregistrate şi în principalele oraşe din judeţ: cel mai frig a fost la Târgu Neamţ (-14,6 grade Celsius), la Piatra Neamţ (-13,7 grade Celsius), în timp ce la Roman au fost măsurate -13,4 grade Celsius.

Datorită condiţiilor meteo de la locul măsurării, temperaturile resimţite („real feel“) au fost de -26 de grade pe vârful Toaca, în timp ce la Roman au fost resimţite -23 de grade. La Târgu Neamţ s-au resimţit -17 grade, iar cel mai „bine“ a fost la Piatra Neamţ unde temperatura resimţită de corpul uman a fost de -16 grade.    

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite