Cătălin Moroşanu s-a antrenat în vârful Ceahlăului pentru o luptă grea. „Moartea din Carpaţi“ pregăteşte bătălia cu „Sultanul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu între salvamontiştii din Ceahlău
Cătălin Moroşanu între salvamontiştii din Ceahlău

Luptătorul ieşean supranumit „Moartea din Carpaţi“ se va bate pe 19 octombrie cu un luptător turc, în cadrul evenimentului Dynamite Fighting Show II.

Cătălin Moroşanu se pregăteşte intens pentru înfruntarea de peste două săptămâni cu turcul Mehmet Ozer, într-o gală programată la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. 

Sâmbătă, 6 octombrie, luptătorul poreclit „Moartea din Carpaţi“ a urcat pe Ceahlău pentru un antrenament la înălţime. Ocazia a fost fructificată de salvamontiştii nemţeni aflaţi în zona vârfului Toaca aceştia fotografiindu-se cu celebrul luptător. 

„Este pentru prima dată când moartea nu a intrat în competiţie cu Salvamont Neamţ. O competiţie pe care a pierdut-o în ultimii 25 de ani. Cătălin Moroşanu - Moartea din Carpaţi, un sportiv şi un luptător de excepţie. Îi urăm mult succes în ultimul meci cu care îşi închie cariera de excepţie şi care va avea loc în gala de retragere organizată cu sprijinul şi la iniţiativa CJ Neamţ“, au declarat reprezentanţii Salvamont Neamţ. 

Meciul lui Moroşanu cu Mehmet Ozer, zis „Sultanul“, va fi main-eventul Galei Dynamite Fighting Show II de pe 19 octombrie, de la Piatra Neamţ. 

Va fi pentru prima oară în istoria galelor profesioniste de contact din România când un întreg eveniment se va desfăşura după regula „openweight”, astfel că nu va exista o limită de greutate între adversari. 

În acelaşi eveniment, Andrei Stoica („Mister KO”) îl va înfrunta pe Kimbo al Albaniei, Sazan Memedi. Alţi luptători care vor intra în ring la gala de la Piatra Neamţ vor fi Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev, Valentin Bordianu şi Claudiu Istrate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite