Băcăuani prinși la furat caii nemțenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii nemțeni au prins cinci tineri din județul vecin care au încercat să scape după ce au prădat mai mulți gospodari, plecând cu animalele lor.

Bărbații au între 18 și 23 de ani, sunt din comuna Blăgești, județul Bacău și au fost reținuți în data de 22 iunie fiind suspecți principali în cazul furtului a cinci cai de pe un islaz din comuna Moldoveni, județul Neamț.  Hoții au fost demascați după ce au rătăcit unul dintre animale pe drumul spre casă, în localitatea Bahna.

Polițiștii au recuperat calul pierdut și l-au restituit proprietarului de drept. Un al doilea animal a fost găsit la un cetățean din comuna de domiciliu a hoților, care susține că l-a cumpărat de la cei cinci", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, animalele au fost recuperate și înapoiate nemțenilor care rămăseseră cu paguba. Doi dintre cei cinci tineri acuzați de furt au fost prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. Ceilalți trei participanți la furtul din 22 iunie se sustrag cercetărilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite