Actorii pietreni de la Teatrul Tineretului pregătesc o nouă premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premiera spectacolului „Cu dricu' la nuntă” va avea loc duminică, 8 aprilie
Premiera spectacolului „Cu dricu' la nuntă” va avea loc duminică, 8 aprilie

Spectatorii vor putea urmări în weekend piesa „Cu dricu' la nuntă", în regia lui Louise Dănceanu. Biletele pentru reprezentație se pot achiziţiona de la parterul Bibliotecii „G. T. Kirileanu" până vineri, 6 aprilie.

Premiera spectacolului „Cu dricu' la nuntă", de Hanoch Levin, în regia lui Louise Dănceanu va avea loc duminică, 8 aprilie, de la ora 19.00, la Tabăra Şcolară Cozla.

Din distribuţia piesei fac parte actorii Ioan Paraschiv, Cătălina Ieşanu, Adina Suciu, Cezar Antal, Victor Giurescu, Daniel Beşleagă, Dragoş Ionescu, Ştefan Zaharia, Nora Covali, Corina Grigoraş, Silviu Nistor și Florin Mircea jr.

Piesa „Funeralii hibernale", titlu înlocuit de Louise Dănceanu printr-o formulă mai ludică, „Cu dricu' la nuntă", a fost jucată pentru prima data în 1978, la Teatrul Habimah din Tel Aviv, instituţie teatrală reprezentativă a Israelului.

„Ce se întâmplă într-o familie când se suprapune un ceremonial de înmormântare cu unul de nuntă? La care dintre ele aleg rudele să participe? Are întâietate viaţa sau moartea?", sunt întrebările la care spectatorii sunt invitați să afle răspunsurile.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de bilete a Teatrului Tineretului, care este amplasată în holul principal (parter) al  Bibliotecii „G. T. Kirileanu" până vineri, între orele 16.00 şi 19.00.

În zilele de spectacol se pot cumpăra bilete din locaţia unde este programată reprezentaţia, cu două ore înainte de începerea acesteia. Bilete se pot și rezerva la adresa rezervarebiletett@gmail.com , dar pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuind achitate cu maxim o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri