A făcut-o lată de ziua lui: un nemțean beat a condus un tractor pe care l-a proptit într-o dubiță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În accident a decedat şi soţia şoferului tractorului
În accident a decedat şi soţia şoferului tractorului

Deși nu avea nici permis de conducere, Gheorghe M., de 40 de ani, s-a urcat la volanul utilajului și a pornit la plimbare pe strada principală din Târgu Neamț. La ieșirea din oraș, șoferul de ocazie a avariat o autoutilitară parcată lângă drum.  

Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată luni seară, despre faptul că, pe strada Stefan cel Mare, la ieșirea spre municipiul Pașcani s-a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Înainte să se încheie ziua onomastică, M.Gheorghe, din comuna Vânători-Neamț s-a urcat la volanul unui tractor, și a pornit într-o plimbare, deși se cinstise înainte cu băuturi alcoolice.

 „Din cauza neatenției în conducere și fiindcă se afla sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, ce era parcată în afara părții carosabile, pe sensul său de mers", se arată în comunicatul de presă al Poliției Neamț.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur. Nemțeanul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge.

În urma verificării în baza de date s-a stabilit că M. Gheorghe nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, drept pentru care acesta s-a ales și cu dosar penal.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite