VIDEO Scene de groază într-o cafenea din Oradea: angajaţii au pus un bolnav psihic să se dezbrace printre produsele din magazie

0
0
Captură video
Captură video

O înregistrare în care un tânăr cu probleme psihice este convins de angajaţii unei cafenele dintr-un mall orădean să îşi scuture penisul prin magazie, între produse, circulă pe internet, patronul localului susţinând că a luat măsuri în urma incidentului, dezinfectând încăperea şi concediindu-l pe unul dintre salariaţi.

În filmare se vede cum tânărul îşi scoate organul genital şi-l flutură în faţa angajaţilor, care se distrează şi chiar îl ating cu un băţ. Apoi bărbatul se apucă să-şi scuture organul genital, lovindu-l de o sticlă de bere şi de rafturile pe care se aflau depozitate băuturi, apă şi răcoritoare.

Filmuleţul a fost distribuit între angajaţi, clienţi, iar apoi a ajuns şi în spaţiul public, incidentul fiind relatat inclusiv de tânăr, printr-o postare pe Facebook, după ce una dintre clientele localului i-ar fi luat banii strânşi din cerşit şi nu i-a mai returnat. 

Despre înregistrare a aflat şi patronul localului, Cristian Terec, care şi susţine că a fost realizat în urmă cu două luni. "Au fost trei angajaţi ai localului implicaţi. Unul a fost concediat, alţi doi penalizaţi la salariu. În magazie s-a făcut curăţenie generală, cei trei au fost obligaţi să dezinfecteze toate produsele", declară proprietarul localului.

Potrivit sursei citate, tânărul filmat nu are discernământ şi venea la local să cerşească adus de o tânără. "Nu mai are permisiunea de a intra în cafenea ori pe terasa localului", a mai spus Terec.

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite