VIDEO Hagi şi Belodedici au făcut spectacol la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Odl boys Foto Claudia Bonchiş
Odl boys Foto Claudia Bonchiş

"Uniţi împotriva cancerului infantil", a fost evenimentul caritabil care a adus pe terenul stadionului Iuliu Bodola din Oradea nume grele ale fotbalului românesc. Gheorghe Hagi, regele fotbalului din România, a îmbrăcat încă odată echipamentul naţionalei, de această dată pentru un băiat olnav de leucemie.

Mii de spectatori au aiastat din tribune la un medi de fotbal cu greutate. Evenimentul s-a desfăşurat pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, unde după ani buni, au păşit fotbalişti din generaţia de aur a României. Din cele trei meciuri desfăşurate miercuri după amiază, cel mai aşteptat a fost cel dintre FC Bihor şi Generaţia de Aur. După aproape o oră de joc, tabela de marcaj a arătat scrorul de 2-1 pentru Generaţia de Aur.

Din echipa bihoreană au făcut parte: Ioan Papp Deac - Drăghici, Lucian Ciocan, Ioan Zare, Alexandru Kiss - Cornel Georgescu, Sorin Pop, Sorin Cigan, Alexandru Terheş - Sandor Kulcsar şi Ovidiu Lazăr.

De cealaltă parte, lotul generaţiei de Aur a fost format din:  Petru Ţurcaş - Miodrag Belodedici, Ilie Rotariu, Cristian Dancea - Ioan Ovidiu Sabău, Iosif Rotariu, Gheorghe Hagi, Octavian Popescu - Alin Stoica şi Marcel Băban. Antrenor a fost Emeric Jenei.

Înaintea marelui meciu, jurnaliştii orădeni au jucat împotriva staff-ului clubului FC Bihor scorul fiind de 8-5 pentru jurnalişti.

A urmat o partidă un alt meci , de această dată între echipa de seniori a FC Bihor şi echipa suporterilor clubului orădean. Meciul terminându-se cu scorul de 8-1, pentru senorii de la FC Bihor.

Spectatorii au avut parte şi de muzică nu numai de fotbal. Grupul Luscynia, de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, condus de profesoara Dana Oprescu (Oana Pereţ, Carla Florian, Simion Kuryteac şi Cristina Doczi), Serby şi Anca Căuş cunoscută drept "Shakira de România" au concertat pe stadionul din Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite