VIDEO Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a votat pentru continuitate, în timp ce Adelina Coste a votat cu gândul la orădeni şi bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan
Ilie Bolojan

Încă de la primele ore ale dimineţii, candidaţii la alegerile locale 2016 Oradea la funcţia de primar au ieşit la vot.

Ilie Bolojan, primarul Oradei a ajuns la secţia de care aparţine la ora 8.30, fiind primul dintre politicienii bihoreni care şi-a şi-a exercitat dreptul de a vota. A votat la secţia de Colegiul Naţional “Emanuil Gojdu”.

„Eu votez din 1990, pentru că dreptul la vot a fost câştigat în 1989. Cred că este un lucru bun. Am votat pentru PNL. Nu puteam să votez altceva”, a spus Ilie Bolojan.

Adelina Coste, candidata PSD la funcţia de primar al Oradei, a votat la Colegiul Tehnic “Constantin Brâncoveanu”.

Adelina Coste

“Am dat 3 voturi. Unul pentru Consiliul Judeţean, Consiliu Judeţean care va fi aproape de bihoreni şi va ajuta la dezvoltarea bihorenilor şi la bunăstarea bihorenilor. Pentru Consiliul Local, un Consiliu Local pe care-l vreau echilibrat care să se aplece într-adevăr asupra necesităâilor orădenilor, şi care să fie, în sfârşit, un for democratic. Nu în ultimul rând, pentru un primar care vrea bunăstarea orădenilor, care vrea un oraş pentru orădeni, care vrea o administraţie pentru orădeni, pentru că orădenii merită mai mult. Oradea are nevoie de o r femeie primar pentru un echilibru în Primărie. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Adelina Coste în faţa jurnaliştilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite