Viceprimarul municipiului Oradea şi-a dat demisia

0
0

Viceprimarul municipiului Oradea, Dacian Palladi, şi-a depus demisia din funcţia de viceprimar la secretariatul Consiliului Local. El a fost ales în funcţie pe 22 iunie.

“M-am retras din funcţia de viceprimar al municipiului Oradea pentru a-mi respecta un angajament asumat în cadrul echipei PNL Oradea în situaţia în care colegul Mircea Mălan a optat să revină în cadrul echipei de la Primăria municipiului. În condiţiile în care, ştiţi bine, la CJ, după ce s-a obţinut un rezultat la alegerile locale, s-a conturat un alt rezultat în baza negocierilor post-electorale”, a declarat Dacian Palladi.

Acesta va rămâne consilier local, iar un nou viceprimar se va alege pe poziţia vacantă.

Incompatibilitatea dintre funcţia de viceprimar cu cea de administrator de firmă, liberalul având un PFA în domeniul consultanţei în afaceri şi managementului, invocată de unele surse mass-media, este, în opinia lui Palladi, un context care s-a potrivit cu strategia partidului.

Reamintim că Mircea Mălan a candidat pentru conducerea CJ Bihor, însă PSD, UDMR şi ALDE au format o majoritate şi l-au impus în funcţia de preşedinte pe Pasztor Sandor, de la UDMR, iar vicepreşedinţi au devenit Ioan Mang (PSD) şi Traian Bodea (ALDE).

Mircea Mălan ar urma să revină în Consiliul Local Oradea, el candidând şi pe listele de consilieri locali ai PNL. În mandatul anterior, a îndeplinit funcţia de viceprimar, postură din care a coordonat toate marile proiecte de dezvoltare ale oraşului.

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite