Un muncitor din Bihor a murit pe un şantier din Irak. Era angajat al firmei Selina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul era angajat al firmei Selina
Muncitorul era angajat al firmei Selina

Un bărbat din Bihor, în vârstă de numai 38 de ani, a murit pe un şantier din Erbil, capitala Kurdistanului în timp ce muncea la ridicarea  viitorului sediu al Ministerului Sănătăţii. Bihoreanul era angajat al firmei Selina Co Kurdistan.

Bihoreanul Gheorghe Ovidiu Dubere, din comuna Tulca, tatăl unui copil, a plecat în Erbil la începutul acestui an alături de alte câteva zeci de muncitori ai companiei Selina. De profesie fierar betonist, bărbatul a lucrat timp de şase luni pe şantierul din Kurdistan, s-a întors acasă pentru câteva săptămâni, iar în septembrie a plecat din nou.

A ales să muncească pe şantierul firmei orădene din străinătate pentru a asigura un trai mai bun familiei sale, pentru munca prestată muncitorii bihoreni fiind plătiţi lunar cu aproximativ 1300 de dolari.

Săptămâna trecută, joi dimineaţa, bihoreanul şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla pe şantier.  Bărbatul a căzut de la înălţime, în timp ce lucra la etajul cinci al unei clădiri, rănile suferite fiind foarte grave. Chiar dacă a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Familia a fost anunţată despre deces de către reprezentanţii companiei.

"În dimineaţa zilei de 10.10.2013, în jurul orei locale 10.00, pe şantierul Selina Kurdistan din Erbil - Irak, având ca obiectiv construirea clădirii Ministerului Sănătăţii, a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unui muncitor. Decesul a fost constatat la spitalul din Erbil, motivul fiind loviturile la cap şi torace datorate izbirii de corpuri solide în timpul căderii. Selina Kurdistan se ocupă de toate formalităţile legale pentru repatrierea trupului neînsufleţit, având sprijinul total al grupului de firme Selina, care va acoperi cheltuielile aducerii în ţară şi înmormântării. Grupul de firme Selina este alături de familia îndoliată, îşi exprimă profunda compasiune şi sincere condoleanţe", se arată într-un comunicat transmis de  Selina Grup

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite