Un bihorean şi-a împuşcat socrul în cap, cu o armă pe care o deţine în mod legal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean în vârstă de 31 de ani, din Marghita, este cercetat penal, după ce duminică şi-a împuşcat socrul în cap, fiindcă acesta a intervenit într-o discuţie dintre el şi nevasta sa.  Se pare că femeia îl părăsise, iar acum el încerca să o convingă să se întoarcă în căminul conjugal.

Duminică, la amiază, poliţiştii din Marghita au fost sesizaţi prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112 că în localitatea bihoreană Cheţ a izbucnit un scandal în cadrul căruia una dintre persoanele implicate a făcut uz de armă.  „Într-un imobil din Cheţ s-a produs o altercaţie între doi dintre membrii aceleiaşi familii, pe fondul unor neînţelegeri spontane. În cadrul altercaţiei, N.I., de 31 de ani, din Marghita, a folosit un pistol cu bile de cauciuc, armă neletală, deţinută legal, împotriva socrului său, un localnic de 62 de ani. În urma altercaţiei, victima a suferit leziuni în zona scalpului, răni care nu i-au pus viaţa în pericol, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Victima, în spital

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţişti, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au derulat  evenimentele. În funcţie de rezultat şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite de victimă, se vor lua măsurile necesare împotriva ginerelui violent.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite