Traficanți de țigări din Ucraina și Serbia, prinși în flagrant de către polițiștii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un traficant de țigări provenind din Serbia și Ucraina a fost prins ieri de către polițiștii bihoreni. Timișoreanul transporta, într-o mașină înmatriculată în București, peste 4.000 de pachete de țigări. O altă persoană, din Oradea, a fost depistată cu portbagajul plin cu țigări, aduse din Ucraina.

„Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Bihor l-au fost depistat pe timișoreanul în vârstă de 34 de ani în timp ce transporta aproape 90.000 ţigarete marcate nelegal, din Serbia şi Ucraina", a declarat Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Comercializate în județ

De asemenea, un orădean în vârstă de 32 de ani a fost depistat în timp ce transporta peste 700 de pachete de țigări din Ucraina. „Țigaretele urmau să fie comercializate către diverse persoane de pe raza judeţului", a spus Ioana Indrieș, subliniind că valoarea ţigaretelor confiscate este de peste 32.300 de  lei. Faţă de cei doi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere a peste 10.000 ţigarete marcate nelegal în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite