TIMP LIBER Weekend plin de evenimente pentru copii, la teatru și la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportacus şi personajele lui Ion Creangă sunt vedetele sfârşitului de săptămână. Copiii se vor întâlni cu personajele lui Creangă şi cele din Lazy Town, la teatrul Arcadia şi la Era Park.

Sâmbătă, începând cu ora 12.00, Sportacus şi Ştefania, cele mai îndrăgite personaje ale programului de televiziune Lazy Town, vor veni în oraşul de pe malurile Crişului Repede, pentru a-i încuraja pe copii să facă mişcare şi să renunţe la mâncarea de tip fast-food şi la dulciurile în exces.

„Micuţii care vor veni la eveniment vor avea parte de distracţie, jocuri şi spectacole, cărţi de colorat, puzzle-uri, baloane gratuite şi abţibilduri”, a anunţat Ioana Ionescu, marketing manager la Era Shopping Park. Orădenii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 11.00, la cea de-a patra premieră a stagiunii, la Teatrul Arcadia. Este vorba despre „O poveste cu cântec”, o adaptare muzicală a celebrei poveşti a lui Ion Creangă, „Punguţa cu doi bani”, realizată de Ecaterina Mihăescu Păun şi regizată de Mihai Păun. Povestea clasică pe care o ştim cu toţii a fost modernizată, în sensul că va fi prezentată în aşa manieră încât să fie pe gustul copiilor din noua generaţie, obişnuiţi cu desene animate, filme de genul „Lazy Town” şi jocuri computerizate. Biletul de intrare costă patru lei pentru copii şi cinci lei pentru adulţi.

Construcţii Lego

Până duminică seară, micuţii pot intra în lumea fascinantă a jocurilor, cu ocazia expoziţiei de construcţii create din piese de Lego, de la Era Park. „Evenimentul este coordonat de unii dintre cei mai cunoscuţi fani ai cărămizilor, echipa Brickenburg. Cei mici vor avea ocazia să construiască alături de ei, punându-şi la încercare talentul şi imaginaţia în mânuirea pieselor colorate”, a spus Ioana Ionescu. Accesul la Lego Expo şi la întâlnirea cu personajele Lazy Town este gratuit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite