Stop mașinilor „străine‟ în Oradea de sărbători! Cei care tranzitează orașul sunt dirijați spre centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliția Locală împreună cu polițiștii de frontieră încearcă să țină sub control valul de mașini care va trece prin Oradea înaintea sărbătorilor. Aceștia vor distribui pliante mașinilor care se află în tranzit prin oraș și îi vor sfătui să o ia pe centură.

Poliția Locală și cea de frontieră fac deja pregătiri ca șoferii să nu stea blocați în trafic înaintea sărbătorilor. „Înaintea sărbătorilor creşte traficul auto, datorită şoferilor care se întorc din străinătate sau călătoresc pentru a face cumpărături. Pentru a evita aglomeraţia pe străzile din oraş, conducătorii auto care doar tranzitează oraşul şi nu au destinaţii în Oradea vor fi sfătuiţi să folosească şoseaua de centură. În fond e şi interesul lor să nu piardă timpul aşteptând în intersecţii", spune Paul Kover, directorul Poliţiei Locale Oradea.

Astfel  că către șoferii cu mașini înmatriculate în alte județe ar fi bine să citească pliantul pe care îl vor primi la intrarea în țară.

În plus, până la data de 25 decembrie, la intrarea în municipiu dinspre Borş, imediat după pasajul de cale ferată, precum şi la intrarea dinspre Cluj, lângă semaforul de la intrarea pe strada Ogorului, zilnic, echipaje ale Poliţiei Locale vor recomanda conducătorilor auto care doar tranzitează oraşul să folosească şoseua de centură.

"Ideea este să evităm apariţia ambuteiajelor în municipiu în perioada premergătoare Crăciunului şi să scurtăm pe cât posibil timpul de traversare a oraşului", a spus Kover.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite