Soţ şi soţie în stare gravă după ce locuinţa le-a luat foc de la un televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu

Două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce au lăsat în priză un televizor de la care s-a declanşat un incendiu. Mai bine de trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările.

Incendiul a aavut loc la o locuinţă din comuna Dumbrăvani. Când pompierii au ajuns la incendiu, focul se manifesta violent la nivelul unei anexe gospodăreşti şi la acoperiş.

Timp de aproximativ trei ore, echipajele de pompieri militari mobilizate la faţa locului au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, generat cel mai probabil de un televizor lăsat sub tensiune în dormitorul din cadrul anexei gospodăreşti. În locuinţă se aflau două persoane, soţ şi soţie.

Bărbatul a prezentat arsuri de gradul 1 la nivelul feţei, căilor respiratorii şi pavilionului urechii stângi, iar femeia la nivelul căilor respiratorii . Echipajul de prim ajutor calificat al Staţiei de Pompieri Ştei a acordat îngrijirile necesare celor doi soţi, ce au fost transportaţi ulterior la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean. Starea lor este una gravă, cei doi fiind intubaţi pentru a putea respira

În incendiu a ars mobilierul dormitorului şi al bucătăriei amenajate, patru geamuri şi patru uşi, aproximativ 60 metri pătraţi din tavanul de lemn al anexei, 500 kilograme grâu şi aproximativ 300 metri pătraţi din acoperişul comun al anexei şi locuinţei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite