Șoferii orădeni au boicotat benzinăriile din oraș, plătind cu bani mărunți, pentru cantități infime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe principiul mai bine mai târziu decât niciodată, șoferii orădeni s-au alăturat aseară protestatarilor din celelalte orașe ale țării, boicotând benzinăriile. În speranța că prețurile carburanților vor fi diminuate, pe măsura veniturilor românilor, șoferii au cumpărat doar cantități infime de benzină, unul dintre ei plătind numai 15 bani.

Mai mulți tineri orădeni s-au adunat marți seară în Piaţa Independenţei, de unde au pornit spre mai multe stații de alimentare carburanți, din Oradea. Scopul acestora a fost să blocheze cât mai mult pompele, alimentând puțin și plătind cu bani mărunți.

Protestele continuă

Coloana de protestatari, formată din aproximativ 20 de autoturisme, a pornit spre benzinăria Petrom, de pe Calea Borșului, claxonând și cu avariile pornite. Șoferii orădeni au promis că vor boicota benzinăriile toată săptămâna. „Nu este normal ca, la salariile noastre, să plătim același preț pe motorină ca și vecinii noștri din țările civilizate ale Uniunii Europene, care au și salarii mari, și condiții de drum", a spus Marcel Hegeduș, un șofer din Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite