Şoferi tineri şi petrecăreţi, cercetaţi penal după ce au condus beţi prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend-ul a fost unul plin pentru poliţiştii bihoreni, care au prins şoferi turmentaţi pe bandă rulantă. Majoritatea tineri, şoferii alcoolizaţi au fost depistaţi în special în zona centrală a oraşului Oradea. Printre conducătorii auto beţi s-a remarcat şi o orădeancă, în vârstă de 32 de ani.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, duminică dimineaţa, în jurul orei 04.10, pe B-dul Decebal din Oradea a fost depistat în trafic un orădean în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi noapte, la aproximativ aceeaşi oră, în Piaţa Regele Ferdinand din Oradea a fost depistat în trafic un alt tânăr, de 20 de ani, din Telechiu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Tot în nopatea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.30, pe strada Independenţei din Oradea a fost depistat în trafic H.C., de 25 de ani, din Roşia, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Alina Dinu.

Cu iz de alcool

Sâmbătă seară., în jurul orei 23.15, pe strada Ion Bogdan din Oradea a fost depistat un alt orădean, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, imediat după miezul nopţii,  în Piaţa 1 Decembrie din Oradea a fost depistat un orădean de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. „De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 mai, pe drumul judeţean 108, în localitatea Vadu Crişului a fost depistat H.R., de 23 de ani, din Aleşd, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat", a exemplificat Alina Dinu.

Afumată

Din seria şoferilor turmentaţi de weekend nu a lipsit nici o reprezentantă a sexului frumos. Aceasta, în vârstă de 32 de ani, a fost depistată sâmbătă, în jurul orei 06.30, pe strada Avram Iancu din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar în fiecare dintre cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite