Sfântul Valentin, sufletul marketing-ului. Promoţie la stomatolog de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La stomatolog, de Sfântul Valentin
La stomatolog, de Sfântul Valentin

Nu doar restaurantele şi comercianţii de cadouri ar trebui să profite de „motorul de marketing" care e Sfântul Valentin, s-a gândit un stomatolog orădean, care a venit cu o ofertă specială pentru cupluri. Sub sloganul „De Sfântul Valentin, lasă-ţi partenerul cu gura căscată", acesta s-a oferit să albească dinţii cuplurilor, la preţ redus.

 „Este o ofertă de genul unu plus unu gratis", a spus Mihai Petean, medic stomatolog în Oradea. Practic, în loc să cheltuie minimum 200 de lei pe persoană, pentru un zâmbet strălucitor, îndrăgostiţii pot afişa o dantură mai albă ca zăpada, pentru numai 100 de lei pe persoană. Promoţia de Sfântul Valentin, care este valabilă toată săptămâna, a fost anunţată prin intermediul unor fluturaşi împărţiţi prin oraş, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ziua de luni a fost una plină, iar telefonul sună încontinuu pentru programări pentru zilele următoare.

Copii mai fericiţi, de Sfântul Valentin

O altă campanie inedită, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, este cea organizată pentru al doilea an consecutiv de către reprezentanţii hotelurilor „Răzvan", „Tranzzit" şi „Elizeu", din Bucureşti. Sub sloganul „Petreceţi o seară de vis şi faceţi un copil fericit", aceştia le dau turiştilor ocazia de a ajuta, indirect, copiii sărmani înscrişi în Asociaţia Pitcot din Oradea. „Am ales să nu fim indiferenţi şi să continuăm tradiţia pe care am început-o anul trecut cu Hotel Răzvan, când de Sfântul Valentin am avut o ofertă asemănătoare. Atunci am ajutat doi copii, pe Ana Alesia şi pe Răzvan. Anul acesta am extins această ofertă de Sfântul Valentin şi pentru Hotelurile Tranzzit şi Elizeu, care vor dona încasările unor cazuri recomandate de către prietenii de la Asociaţia Piticot, cu care am mai colaborat şi anul trecut", a explicat Luminiţa Ştefan, Director General al Hotelului Răzvan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite