Scandal sexual la Poliţia Bihor. Un ofiţer a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofiţerul a fost reţinut pentru 24 de ore. FOTO: Arhivă
Ofiţerul a fost reţinut pentru 24 de ore. FOTO: Arhivă

Un ofiţer din Poliţia Bihor a fost reţinut de procurorii DNA, fiind suspectat că a pretins de la doi hoţi 1.000 de euro şi favoruri sexuale de la fiica unuia dintre ei, susţinând că face acest lucru în numele unor judecători ai Curţii de Apel Oradea care urmau să le soluţioneze favorabil procesul.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Oradea au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a comisarului Florian Rob, şeful Secţiei 9 Poliţie Rurală Ciumeghiu, arată realitatea.net. El este anchetat de procurorii DNA după ce ar fi pretins de la doi hoţi bani şi favoruri sexuale, susţinând că face acest lucru în numele unor judecători de la Curtea de Apel Oradea, care ar fi urmat să le "rezolve” procesul.

Potrivit surselor citate, poliţistul a cerut 1.000 de euro, pretizând că această sumă ar fi urmat să fie împărţită la doi dintre cei trei judecători ai completului care judeca procesul. De asemenea, poliţistul ar fi pretins, în numele unuia dintre magistraţi, ca fiica unuia dintre hoţi să petreacă o noapte cu el.

Florian Rob a fost reţinut pe 24 de ore, iae astazi va fi prezentat Curtii de Apel Oradea cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite