S-a dat startul la înscrieri pentru tabără Medical Adventure School in Holiday

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată la cea de a X-a ediţie, Medical Adventure School in Holiday (MASH)este o tabăra de instruire pentru intervenții în situații speciale.  În cadrul proiectului au loc stagii de prim ajutor, traumatologie, intervenții în caz de dezastre, sau search and rescue. MASH este un program inițiat în 2001 care se adresează studenților la medicină, medicilor și tututor tinerilor interesați de intervenții speciale.

Orădenii care vor să participe la tabăra MASH  se pot înscrie până în data de 25 iulie şi îşi pot rezerva locul plătind o taxă de 300 de lei de persoană. Cei care se hotărăsc mai târziu de 25 iulie, vor avea de plătit cu 50 de lei mai mult la înscriere.  Data limită până când se pot depune cererile  suplimentare este 1 august.

Pe parcursul şapte zile participanţii vor avea ocazia de a parcurge două trasee lungi de peste 10 ore şi vor avea parte de trei zile dedicate tehnicii speologiei alpine.

Organizatorii proimit să combine teoria cu practica în cadrul cursurilor montane. Cei înscrişi se vor bucura de lecţii de orientare montană şi vor avea ocazia să înveţe regulile de bază pentru supravieţuire în natură şi principalele tehnici necesare în cadrul intervenţiilor de urgenţă.

În contul taxei pe care au achitat-o participanţii au asigurat transportul tur-retur Oradea-Padiş, o masă caldă pe zi, corturi de capacitate mare care asigură bucătăria, magazia de alimente sau refugiul în caz de vreme rea, echipamente şi traineri.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite