Reprezentanţii Băncii Mondiale de Investiţii au luat la puricat marile investiţii orădene derulate cu bani europeni

0
0
Reprezentantii Bancii Mondiale, la Oradea
Reprezentantii Bancii Mondiale, la Oradea

Reprezentanţi ai Băncii Europene de Investiţii se află pentru două zile la Oradea, pentru a monitoriza a proiectele de investiţii realizate pe fonduri europene, cu o cofinanţare asigurată de Primăria Oradea cu sprijinul creditului de 22,6 milioane euro primit de la BEI.

Este vorba despre proiectele privind realizarea Pasajelor supraterane DN 76 şi DN 79, Drumul expres, Dealul Ciuperca şi Aquaparkul Nymphaea. 


Cele două reprezentante BEI au avut o întâlnire cu primarul Ilie Bolojan, cu directorul economic Nadia Haş şi cu Anamaria Sava din cadrul Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, la care s-a discutat despre buna colaborare dintre cele două instituţii, despre proiectele pe care municipalitatea le pregăteşte pentru perioada următoare de finanţare şi despre noi posibilităţi de colaborare. 

Persoanele oficiale de BEI au efectuat şi vizite în teren pentru a vedea modul în care administraţia locală a cheltuit banii din creditul finanţat de către BEI, arătându-se mulţumite de modul în care aceste proiecte au fost finalizate. 

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite