Reacţia Sindicatului pentru Viaţă Ambulanţa Bihor la protestul anunţat de sindicalistul Chiş: " O ofensă la adresa salariaţilor oneşti ai SAJ Bihor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor se dezic de protestul anunţat de liderul de sindicat Gheorghe Chiş. Este vorba despre membrii Sindicatului pentru Viaţă Ambulanţa Bihor.

Membrii Sindicatului pentru Viaţă Ambulanţa Bihor nu solidarizează cu protestul Organizaţia Sindicală Ambulanţa Bihor (OSAB), programat a avea loc pe 18 iulie 2016.

“Considerăm că acest protest ar putea aduce grave perturbări în activitatea medicilor, asistenţilor şi ambulanţierilor, care este una specială, de salvatori, prin blocarea curţii de unde se face şi accesul autospecialelor spre solicitări.  Totodată, suntem de părere că acest protest NU ne reprezintă, întrucât NU vizează interesele angajaţilor care urmează să îşi rezolve litigiile de muncă prin demersuri legale şi normale făcute în Justiţie”, susţine Crina Ungur, preşedinta Sindicatul pentru Viaţă Ambulanţa Bihor

Cei care semnează comunicatul susţin că manifestarea de săptămâna viitoare are motivaţii personale, mărunte şi meschine, reprezintă o răzbunarea  unor personaje care urmăresc decredibilizarea şi demiterea actualei conduceri a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor doar pentru că şi-a permis să îi defere Justiţiei pe cei care au încălcat legea şi au prejudiciat Serviciul.

“Membrii Sindicatului pentru Viaţă Ambulanţa Bihor dezavuează şi se dezice de o astfel de acţiune pe care o consideră o ofensă la adresa salariaţilor oneşti ai SAJ Bihor ai căror menire este să salveze vieţi şi nu de a fi părtaşi la uneltiri egoiste şi murdare”, se arată în comunicatul transmis de către Sindicatul pentru Viaţă Ambulanţa Bihor.

Va mai recomandam:

VIDEO Ameninţare din partea liderului Sindicatului Ambulanţa: „O să stau în greva foamei, şi o să devin erou în România“

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite