Protest în loc de parastas, la șase săptămâni după moartea unui tânăr (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care au avut de suferit și au pierdut pe cineva drag, din cauza neglijenței unor medici, sunt așteptați miercuri, de la orele 11.00, în fața Prefecturii Bihor. Protestul este organizat ca urmare a decesului un tânăr de 17 ani, din cauza unei fracturi de tibie.

Vezi aici videoclipul postat pe youtube, în amintirea băiatului care ar fi împlinit 18 ani, la 21 februarie 2010

Cazul lui Takacs Norbert, decedat în luna februarie, la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, după ce a fost operat la tibie, revine în actualitate. Părinții sunt nemulțumiți de răspunsurile date de către medici și vor ca cineva să plătească pentru moartea prematură a unicului lor fiu. Pe lângă parastasul care se face la șase săptămâni după înmormântare, familia și prietenii lui Norbert se vor aduna, pentru a protesta în fața autorităților.

Printr-un comunicat transmis luni redacțiilor din Oradea, semnat de către „un grup de orădeni oripilați de tragedia petrecută", orădenii sunt chemați la protest, împotriva lipsei de profesionalism a medicilor orădeni. Organizatorii protestului anunță că sute de orădeni se vor aduna în fața Prefecturii Bihor, fiindcă, de la moartea lui Norbert, nu s-ar fi luat nicio măsură. Colegiul Medicilor Bihor nu a stabilit încă dacă a fost sau nu culpă medicală, în cazul tânărului mort la patru zile de la accidentul de mașină și la câteva ore după intervenția chirurgicală care i-a fost efectuată la picior.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite