Poliţiştii bihoreni caută o fată de 14 ani care dispărut joi de acasă, din comuna Bator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă în vârstă de 14 ani a plecat joi de acasă şi nu a mai revenit. Familia a apelat la ajutorul poliţiştilor pentru a o găsi. Orădenii care au văzut-o sau ştiu ceva despre ea sunt rugaţi să contacteze cel mai apropiat post de poliţie.

Monica Manuela Covaciu, în vârstă de 14 ani, din comuna Bator, sat Talpoş, a plecat de acasă la data data de 30 iunie, în jurul orei 17.00 şi nu a mai revenit. Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, fata are înălţime de 1,60 m, constituţie robustă, faţă rotundă, ochi căprui, păr negru, cu şuviţe blonde, purtat prins la spate, în coc. „Adolescenta  nu are semne particulare", a spus Alina Dinu.

Sunaţi gratuit la 112

În ziua dispariţiei, Monica purta un tricou alb, inscripţionat cu negru, fustă lungă, din blugi, albastră şi  papuci negri. Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite