Peste 100 de stâlpi de iluminat vor funcționa, începând de azi, pe malurile Crișului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 100 de stâlpi vor ilumina malurile crișului
Peste 100 de stâlpi vor ilumina malurile crișului

Cu toate că temperaturile scăzute și-au intrat în drepturi, orădenii care vor să meargă  seara la o promenadă pe malurile Crișului Repede, pot face acest lucru liniștiți pentru că lucrările la iluminatul public au fost finalizate ieri.

Ieri au fost finalizate lucrările la iluminatul public de pe malurile Crișului Repede, începute în luna octombrie a acestui an. Astfel, pe malurile Crişului Repede, între Podul Densușianu şi Podul Decebal,  au fost a montați 106 stâlpi de iluminat care vor asigura iluminatul în zona de promenadă de pe malurile Crişului dar şi în zonele dinspre blocuri, în parcări și locuri de joacă.  Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 1.305.000 lei.

Iluminat de milioane

„Această lucrare face parte din înţelegerea încheiată cu Direcţia Ape Crişuri Oradea pentru reabilitarea malurilor Crişului Repede şi crearea unor zone de agrement. Urmează ca în continuare să montăm bănci, coşuri de gunoi, aparate de joacă, să nivelăm terenul, în aşa fel încât la primăvară spaţiul să fie complet reabilitat", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Totodată, muncitorii au finazilat și lucrările la iluminatul public şi în Parcul Seleuş, unde au fost montate 51 de lămpi, costul total ridicându-se la suma de 729.800 lei. În ambele locaţii, iluminatul va funcționa începând din această seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite