OTL reduce numărul mijloacelor de transport în comun, în perioada vacanţei de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dat fiind faptul că elevii au intrat în vacanţa de vară, Regia de Transport Local Oradea îşi modifică programul. Astfel, începând de mâine, mijloacele de transport în comun vor circula după orarul zilelor lucrătoare de vacanţă.

Vacanţa de vară duce la diminuare numărului de mijloace de transport în comun care vor ieşi, zilnic, din depou. "Începând de luni, 25 iunie, mijloacele de transport în comun aparţinând OTL vor circula conform graficelor de zile lucrătoare cu vacanţă. Rugăm călătorii să aibă în vedere că numărul acestora se va diminua", a precizat Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt al OTL.

Pe liniile tramvaielor 2, 3R, şi 3N, din 24 se va circula în orele de vârf cu 19 tramvaie, iar în afara orelor de vârf cu 17. Pe liniile 1R şi 1N, din 18 tramvaie vor circula în ore de vârf 16, iar în afara orelor de vârf 13.

În ce priveşte autobuzele pe linia 11 din 3 vor circula 2, pe linia 12 din 8 vor circula  5, pe linia 17  din 6 autobuze vor circula 5, iar pe linia 14 se va circula cu acelaşi număr de autobuze până la data de1 iulie.

"Pe liniile restul liniilor  se va circula cu acelaşi număr de autobuze. Graficele pentru zilele nelucrătoare din perioada de vacanţă şcolară rămân neschimbate", a mai afirmat Carmen Tocuţ.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite