Orădenii sunt așteptați de Asociația Pro Bikers la turul orașului pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția de Protecția Mediului Bihor și Asociația Pro Bikers îi îndeamnă orădenii să-și lase mașinile în garaj și să circule cu bicicleta, măcar pentru o zi. Astăzi este ziua „În oraş fără maşină". Cu acest prilej, orădeni sunt așteptați la un tur al orașului pe bicicletă.

Orădenii care vor să participe la demonstrație sunt așteptați în această seară, la ora 18.00,  în Parcul Magnoliei. Traseul marșului pe bicicletă este următorul: Parcul Magnoliei  - str. Transilvaniei - B-dul. Dacia - B-dul Decebal - pista de biciclete pe malul Crisului Repede - P-ta Unirii (în fața primăriei se ridică bicicletele pentru a demonstra că există o masă critica de cicliști în Oradea, care necesită piste de biciclete) - str. Avram Iancu - str. Sucevei - str. Horea - str.S.Puscariu - str.Nufărului - finișul este parcarea Lotus Center Oradea. Primii două sute de participanți vor primi veste reflectorizante inscripționate.

Acțiunea este organizată cu prilejul "Săptămânii Mobilității Europene", eveniment care se desfășoară sub deviza "Călătorind inteligent, trăieşti mai bine!". "Tema din acest an promovează mobilitatea şi sănătatea populaţiei prin folosirea bicicletei, a mersului pe jos şi a mijloacelor de transport în comun", se arată într-un comunicat al APM Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite