Orădenii îşi pot comanda mâncarea cu un simplu click, după ce 16 restaurante au intrat în aplicaţia hipMenu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
16 restaurante din Oradea s-au inscris in hipmenu
16 restaurante din Oradea s-au inscris in hipmenu

Orădenii îşi vor putea comanda mâncare la un click distanţă, după ce 16 restaurante din Oradea au decis să folosească aplicaţia hipMenu, o platformă de comenzi online, aplicaţia fiind utilizată deja la Cluj-Napoca şi Timişoara.

Echipa de programatori, alcătuită din 13 tineri pasionaţi, a mizat pe tehnologie de înaltă performanţă, fotografii de mare calitate, diversitate de meniuri, ilustrate într-o formă elegantă. Potrivit lui Ciprian Costa, reprezentant al hipMenu, în condiţiile în care platforma a presupus o investiţie iniţială foarte mare, dar un cost foarte mic din partea restaurantelor, singura soluţie este să se extindă cât mai mult şi să dezvolte baza.

“În principiu, avem o aplicaţie care le permite utilizatorilor să-şi comande mâncare pentru livrare. Aplicaţia este disponibilă gratuit pe Android, IOS şi Web. Am decis să lansăm produsul nostru şi în Oradea, pentru că am reuşit strângem suficiente restaurante care oferă o diversitate suficient de mare pentru a satisface gusturi variate. În numai doi ani de la lansare, după Cluj-Napoca, unde avem echipa de programatori şi dezvoltare, a urmat Timişoara, acum Oradea şi vizăm restul ţării şi, de ce nu, restul continentului”, a declaratCiprian Costa, reprezentant al hipMenu.

Adresa la care se găseşte aplicaţia este www.hipmenu.ro şi pe Google Play sau App Store, pentru telefoane inteligente. O parte semnificativă a business-ului vine de la comenzile de prânz, unde au creat o ofertă specială pentru cei care stau în faţa calculatoarelor.

Prin “comenzi de grup” se permite înscrierea mai multor persoane pe aceeaşi comandă, simplificând foarte mult comenzile. “Se generează un link, se trimite la toţi colegii fiecare comandă, toţi văd ce se întâmplă şi la sfârşit cineva trimite comanda la restaurant. Noi credem că am reuşit să punem pe picioare o soluţie mai mult decât bună, tot feed-backul pe care l-am primit din piaţă fiind foarte apreciativ”, a mai precizat Costa.

Statisticile au arătat că zilnic, în Cluj-Napoca, 1.200 de oameni folosesc aplicaţia hipMenu, fiind vândută mâncare de un milion de lei pe lună şi, ceea ce este foarte important pentru firmă, reuşesc să menţină o creştere de 500% ca start-up de succes. Până în prezent, aplicaţia reuneşte un portofoliu de peste 65 de restaurante.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri