O tânără din Tileagd a luat un credit cu acte false realizate de o orădeancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Tileagd este acuzată de polițiști că a contractat un credit de 22.000 de lei de la o bancă prezentând o adeverinţă de salariu emise în numele unei societăţi comerciale orădene, prin care se atesta în mod nereal că ar fi angajata respectivei societăţi.

Miercuri poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au finalizat cercetările faţă de B.D.A., de 33 de ani, din Tileagd şi N.T.A., 30 de ani, din Municipiul Oradea, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, respectiv complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

B.D.A. este acuzată de poliţiştii de investigare a fraudelor că la 28 ianuarie 2008 s-a prezentat la sediul unei unităţi bancare din Municipiul Oradea şi a solicitat contractarea unui credit de nevoi personale în sumă de 22.000 lei. Pentru întocmirea dosarului de creditare şi pentru a demonstra posibilitatea reală de rambursare a creditului, B.D.A a prezentat funcţionarilor bancari o carte de muncă şi o adeverinţă de salariu emise în numele unei societăţi comerciale orădene, prin care se atesta în mod nereal că ar fi angajata respectivei societăţi. De asemenea, N.T.A. este bănuită de anchetatori că ar fi întocmit în fals respectivele documente.

Cele două sunt suspectate că ar fi împărţit suma de 22.000 lei şi ar fi folosit banii în interes personal, fără să mai ramburseze contravaloarea ratelor lunare aferente către unitatea bancară.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celor două suspecte.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite