O tânără din Bihor a murit după ce maşina condusă de sora sa a intrat într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anita Buda a murit dupa ce masina condusa de sora ei a intrat intr-un copac-sursa foto-Facebook
Anita Buda a murit dupa ce masina condusa de sora ei a intrat intr-un copac-sursa foto-Facebook

O tânără din Bihor a murit după ce maşina condusă de sora ei a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea şoselei. Echipajele de salvare, ajunse la locul tragediei, au încercat zeci de minute să o resusciteze pe tânără de 19 ani, efortul depus fiind în zadar.

Sfârşit tragic pentru o tânără din Bihor. Anita Buda (19 ani) a murit după ce autoturismul condus de sora ei a derapat şi a intrat într-un copac de pe margina şoselei. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, pe drumul Săcuieni-Oradea.

Cele două surori se îndreptau spre un coafor din Oradea, urmând ca sâmbătă seara să participe la o nuntă. Din păcate, nu au mai ajuns.  Autoturismul în care se aflau cele două tinere s-a izbit de un copac aflat pe margina şoselei. Potrivit primelor informaţii, de vină ar fi fost viteza prea mare, dar şi lipsa de experienţă a şoferiţei.

În urma impactului violent, cele două tinere au rămas încarcerate între fiarele contorsionate.  Salvatorii ajunşi la faţa locului nu am mai putut face nimic pentru Anita, aflată pe scaunul din dreapta. Ea se afla în stop cardio respirator la sosirea echipajelor de salvare. A fost resuscitată zeci de minute, dar în zadar.

Sora ei, cea care conducea autoturismul, a fost transportată la spital, fiind internată pe secţia de Ortopedie. Ea urmează să fie supusă unor intervenţii chirurgicale, în perioada următoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite